Här samlar vi minnen. Ju fler som bidrar desto bättre blir det förstås!

I december 2020 fyllde Enskedebilder tre år!
Under den tiden har bloggen vuxit enormt – tack vare alla som skickat in berättelser, bilder eller idéer. Stort tack för det! Och välkommen med mera. Längst ner på sidan kan du skicka mejl direkt till Lena, som är redaktör.

Vad man menar med ”ENSKEDE” har förändrats över tiden. Vi har valt hembygdsföreningens generösa tolkning i jubileumsskriften ”Enskede 100 år” : ”hela det område som längre eller kortare tid ingått i begreppet ENSKEDE, dvs östra Söderort, 25 stadsdelar”.

Till ”Enskedebilder” är alla välkomna! Här vår Anslagstavla. 

Bilden visar oss som startade bloggen (och togs av servitrisen, som också var från Enskede!) Vi gick i Nytorps enhetsskola och bodde i omgivningarna. Här finns en karta över var vi bodde – och handlade.

45 år efter nian träffades vi igen – och började minnas. Bläddra gärna runt och kolla in vad andra minns. Längst ner på varje sida kan du kommentera. Vill du hellre kontakta oss direkt? Skriv ett mejl nedan.

Du kanske har något att berätta, bilder att visa, idéer eller spridda minnen som kan pusslas ihop med andras till en bild av Enskede: Hur det var att leva där och då, hur vi bodde, vad vi roade oss med, varifrån vi kom och vart tog vi vägen.

Eller nåt HELT annat! Alla är välkomna att ”mata” bloggen!

Nedan kan du skicka mejl direkt till Lena, som är redaktör, så kan hon ta kontakt:
(Det är bara redaktören som ser uppgifterna.) 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s